English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  bTV Radio

Информация: 101.1 PRO FM София е най-горещото хит радио в столицата. То звучи в София на 101.1 MHz и в Перник на 107 MHz, както и онлайн. Под слогана „101.1 PRO FM София – ние пускаме най-много музика и най-новите хитове!” радиото се развива успешно и като идеален канал за забавни и интерактивни промоции.
През 2008 г. радио Мила (преименувано по-късно на PRO FM) стана част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markiza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.
За рожден ден на радио 101.1 PRO FM София се приема датата 8 юни 2009 г. Музиката, която радиото излъчва, е поп, денс и ърбан. Програмата му е политематична с новини на всеки кръгъл час между 7:00 и 20:00 часа в делничните дни. Класацията на 101.1 PRO FM Sofia Top 40 е една от най-актуалните в страната, като се изработва на базата на реален брой излъчвания на песните за седмицата в комбинация със слушателския вот на уеб сайта.
Всеки делничен ден от 7:00 до 10:00 часа в ефир е усмихнатата Деси. Камен е човекът, който е със слушателите между 10:00 и 14:00 часа, а веднага след него от 14:00 до 18:00 часа Марта споделя всичко, случващо се около звездите у нас и по света. С Елена между 18:00 и 22:00 часа задръстванията в центъра на столицата са много по-забавни и приятни. Явор и Гери представят новините на PRO FM, които дават на слушателите подробна информация за всичко случващо се в България и по света, както и за най-интересното от света на спорта.

За контакти: Васил Димитров

Адрес: град София, бул. Черни връх 47

Телефон: 02/ 965 78 88

E-mail: profm@profm.bg

Интернет страница: www.profm.bg

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42