English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  bTV Cinema

Формат: 4:3

Информация: bTV CINEMA стартира на 7 декември 2009 г. Телевизията се разпространява по кабел и сателит. Това е изцяло български телевизионен канал, който предлага на всички зрители, пристрастени към седмото изкуство, най-добрите и най-любимите заглавия на филми и сериали. Появата му е уникално и съвсем ново за нашия пазар явление, което отговаря на потребностите на зрителите, като покрива нарастващия дефицит за качествена продукция в областта на филмите и сериалите. bTV CINEMA е насочен към зрители от всички възрастови групи с акцент върху активната аудитория на възраст 18-49 години.
bTV CINEMA разширява и обогатява разнообразието от програми, предлагани от основния канал bTV, като по този начин отговаря на очакванията на зрителите за повече възможности за избор. С bTV CINEMA зрителите преживяват различни истории заедно с близките си хора в комфорта на домашния уют.
През 2010 г. bTV CINEMA стана част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markнza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.
bTV CINEMA има 20-часова програмна схема. В програмата на bTV CINEMA се излъчват хитови филми и сериали от всички жанрове: екшън, трилър, фантастика, драматични, романтични, комедийни, семейни и др. Освен качествено американско кино, зрителите на новия канал могат да гледат и образци на европейското кино, както и шедьоври от азиатската филмова съкровищница.
bTV CINEMA e част от мултиканалната платформа на bTV. Тематичните канали bTV COMEDY и bTV CINEMA са позиционирани така, че да допълнят и обогатят програмните предложения на bTV от качествено развлекателно съдържание. двата канала отговорят на изискванията, очакванията и предпочитанията на българската ТВ аудитория, която в проучванията посочва като свои любими жанрове именно филмите и комедията.
bTV CINEMA е изцяло оборудвана с дигитална техника и използва DVC PRO за качествена продукция.

За контакти: Вики Политова - Главен оперативен директор, Яна Иванова - Директор Корпоративни отношения

Адрес: град София, район Триадица, Административна сграда на НДК, пл.България 1

Телефон: 02/ 9176 800

Факс: 02/ 9176886

E-mail: office@btv.bg

Интернет страница: www.btv.bg/cinema

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42