English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  ФОЛК РАДИО

Формат: Политематичен

Информация: Фолк Радио стартира на 10.10.2010 г. точно в в 10 часа. Форматът на новата радиостанция е уникален за страната – това е единственото радио в България, излъчващо само българска народна музика.

Радиостанцията излъчва на честота 91.6 FM и покрива регион с радиус около 90 км (Бургас, Айтос, Поморие, Несебър, Слънчев Бряг, Обзор, Созопол, Приморско, Малко Търново). Потенциалната аудиторията е около 450 000, а през туристическия сезон (лятото) над 850 000 слушатели. Целевата група слушатели на Фолк Радио са всички българи, млади и стари, които обичат автентичната народна музика.

Екипът на новата медия разполага с богата колекция от истински традиционни български и балкански ритми – местните странджански, тракийски, родопски, македонски и всичко останало от неизчерпаемия извор на автентичното народно творчество, музиката с която се гордеем в цял свят. Освен музика за всеки повод и настроение, Фолк Радио ще бъде в тон и с новините - важните събития слушателите ще разбират от информационните емисии на всеки час. Времето за музикални желания да стига за всички, които искат да чуят любимите си песни и да поздравят себе си и близките си хора, обещават още от Фолк Радио.

За контакти: Красимир Димитров

Адрес: ул. Адам Мицкевич № 9, ет. 3

Телефон: За реклама: 0888 926 215; 056 81 00 11

Факс: 824 844

E-mail: office@radio-folk.com reklama@radio-folk.com

Интернет страница: http://www.radio-folk.com/

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42