English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  bTV Comedy

Формат: 4:3

Информация: bTV COMEDY стартира на 1 октомври 2009 година. Това е уникален канал на българския телевизионен пазар, който предлага само и единствено комедийна и забавно-развлекателна програма. Целта му е да създаде позитивна нагласа и добро настроение у зрителя.
С пазарен дял от 3,6 процента за първото полугодие на 2010 г. сред аудиторията на възраст между 18 и 34 г., bTV COMEDY се нарежда на четвърто място в класацията на телевизионните канали, веднага след националните телевизии.
През 2010 г. bTV COMEDY стана част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markнza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.
bTV COMEDY има 24-часова програмна схема. Тя е ориентирана към всеки вкус, с известна насоченост към по-млада аудитория. bTV COMEDY предлага богат избор от най-предпочитаните комедийни и развлекателни програми – филми, сериали, ситкоми, популярни български и чужедстранни шоу програми, развлекателни и спортни риалити предавания и други. Каналът е логично допълнение към bTV и е създаден така, че с непринуденото и ненатрапващо се програмно съдържание да предостави на зрителя възможност да се забавлява по всяко време на денонощието.
bTV COMEDY e част от успешно развитата мултиканална платформа на bTV. Тематичните канали bTV COMEDY и bTV CINEMA са позиционирани така, че да допълнят и обогатят програмните предложения на bTV от качествено развлекателно съдържание. И двата канала отговорят на изискванията, очакванията и предпочитанията на българската ТВ аудитория, която в проучванията посочва като свои любими жанрове именно филмите и комедията.
bTV COMEDY е изцяло оборудвана с дигитална техника и използва DVC PRO за качествена продукция.

За контакти: Вики Политова - Главен оперативен директор и Яна Иванова - Директор Корпоративни отношения

Адрес: град София, район Оборище, Ул. Марин Дринов 11

Телефон: 02/9176 828, 02/4399360

Факс: 02/9176886, 02/4399420

E-mail: vikip@btv.bg, iana.ivanova@probg.bg

Интернет страница: www.btv.bg/comedy

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42