English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  ДЖАЗ ФМ РАДИО

Формат: Smooth Jazz

Информация: Радио Jazz FM e част от Радиокомпания C.J., в която влизат още 4 радиостанции – N- Joy, Z-Rock, Melody и Classic FM.
През 2010 г. Радиокомпания C.J. стана част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markнza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.
Радио Jazz FM звучи от 2001 г. и е единственото в България, което излъчва най-доброто от джаз, соул, R’n’B и световната музика. Радиото звучи на територията на гр. София.
Jazz FM е музикалният избор на хората с усет към изкуството и по-висок стил на живот. Целевата аудитория е предимно мъже на възраст между 25 и 45 години.
Слоугънът на радиото гласи „Защото музиката има значение”. Програмата представя както класическите изпълнители, така и най-младите звезди в тези стилове. В сутрешното предаване „Джаз ден” и следобедното „Следобедни импровизации” звучи жанрово разнообразна музика, а „All-Time Jazz Masters” се фокусира върху класическия джаз. През останалото време на деня програмата се допълва от едночасови музикални блокове с конкретна насоченост – соул и R’n’B, латино музика, чил аут и лаундж, фънк, блус, фюжън, световна музика, дуети, балади и кавъри на поп и рок песни.
Радио Jazz FM е организатор на ежегодния музикален фестивал „София Джаз Пик” – едно от най-важните събития за джаз музика в България. Радиото участва като медиен парньор или съорганизатор на най-големите джаз концерти в страната. Тази политика е ключова за радиото и е наложила Jazz FM като своеобразна институция за джаз музика в България.

За контакти: Васил Димитров

Адрес: София 1504 ул. Панайот Волов 3

Телефон: 02/ 943 0920

Факс: 02/ 943 0915

E-mail: studio@jazzfmbg.com

Интернет страница: www.jazzfmbg.com

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42