English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  РАДИО NJOY

Формат: HOT AC

Информация: Радио N-Joy e част от Радиокомпания C.J., в която влизат още 4 радиостанции – Z-Rock, Melody, Jazz FM и Classic FM.
През 2010 г. Радиокомпания C.J. стана част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markнza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.
N-JОY e национална верига и понастоящем е музикалната радиостанция с най-голям брой точки на покритие в България – над 32. От старта си през юни 2006 г. досега радиото успя да достигне до първoто място в рейтингите на градовете, в които излъчва и да заеме челна позиция за основните таргет групи в националните рейтинги.
Радио N-JOY е HOT AC формат, ориентирано към масовата аудитория, с таргет 18-45 години, преобладаващо жени.
N-JOY е мястото, където се случват изключително интересни и интерактивни игри и промоции, които предлагат на слушателите разнообразни награди и привличат вниманието на клиентите.
Радио N-JOY e музикалната медия за забавление и много добро настроение.

За контакти: Васил Димитров

Адрес: град София, район Оборище, ул.Панайот Волов 3

Телефон: 02/ 944 52 77

E-mail: njoy@njoybg.com

Интернет страница: www.njoybg.com

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42