English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  РАДИО Z-ROCK

Информация: Радио Z-Rock e част от Радиокомпания C.J., в която влизат още 4 радиостанции – N-Joy, Melody, Jazz FM и Classic FM.
През 2010 г. Радиокомпания C.J. стана част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markнza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.
Радио Z-Rock Рок стартира на 13-ти октомври 2006 под слогана «Рок радиото на България», за да се превърне в истинска трибуна за най-добрата рок музика. Радиото е национална верига с над 13 точки на покритие в страната. От самото начало Z-Rock е и не спира да бъде в епицентъра на ексклузивни за страната и чужбина рок събития. Неговата таргет група са предимно мъжете на възраст между 19 и 45 години. Рок радиото на България достигна първо място в София за аудиторията на мъжете между 25 и 45 години.
Ключова политика за радиото е участието като медиен партньор, организатор или съорганизатор на най-грандиозните рок концерти в страната.
Със своя различен характер, който до голяма степен се дължи на опитните и емблематични водещи на предаванията, Z-Rock няма аналог в българския радио ефир.

За контакти: Вики Политова - Главен оперативен директор и Яна Иванова - Директор Корпоративни отношения

Адрес: град София, район Оборище, ул.Панайот Волов 3

Телефон: 02/ 400 90 90

E-mail: webmaster@zrockbg.com

Интернет страница: www.zrockbg.com

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42