English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  РАДИО FM+

Формат: ‘full service’‘Euro AC’

Информация: Радио FM+ е легенда - Първото частно радио в България. Започва излъчване в София в 17:16 часа на 15 октомври 1992 г. с песента „Radio Ga Ga” на Queen.

Радио FM+ е радиостанция за възрастни, зрели хора, насочено към слушателите от 25 - 45 години, група, демографски най-привлекателна от гледна точка на рекламата, слушащи радио активно сутрин, на работното място и на път за вкъщи.

Радио FM+ e “Винаги най-добрата музика”, най-забавното сутрешно шоу – „Kofein!” с Тони Георгиев, както и емблематични водещи като Калина Стефанова, Георги Кушвалиев, Жана Сталева и Доротея Хъшовска, плюс национални и регионални новини на всеки кръгъл час.

С потенциална аудитория от над 3 000 000 души, Радио FM+ е една от най-силните медийни марки и водещ рекламен носител на пазара от създаването на частното радио до днес.

Радио FM+ е модел за корпоративно устойчиво развитие. Нашата способност да влияем върху поведението на нашите служители, както и милиони слушатели в и извън България, ни дава една изключителна възможност да окажем положително влияние върху целия свят и бъдещето на всички негови жители. В глобален мащаб Радио FM+ е горд партньор на "Часът на Земята”.
На местно ниво организираме и подкрепяме редица инициативи в полза на обществото:
"15 добри неща"; "Убий скоростта, спаси дете"; "Не карам пил!"; "Мениджър за един ден"; "Проект на годината"; "Павилион на щастието на SOS Детски селища" и др.

Радио FM+ е най-награждаваното радио заради организираните промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е Радио на годината (2003; 2005), печелило е и наградата „Сирак Скитник” на БНР.
Радио FM+ е част от Emmis Bulgaria - ефективна, модерна и лидерска радио-група на пазара.
Това, което ни отличава от всички останали е фирмената култура на Еmmis. Ние вярваме, че за да успее една компания трябва да може да поема рискове, да се отнася добре с хората и да им дава средствата, с които да спечелят. Спечелили сме си име на вълнуващо и иновативно място, където всеки е част от екипа. Културата на Еmmis стимулира творческо и оригинално мислене.
Еmmis въплъщава тези качества, за да предостави на нашите потребители най-доброто от музиката и развлеченията.
Ние от Еmmis Bulgaria имаме една много важна цел - да се грижим за нашата аудитория и нашите рекламодатели - мислим за тях винаги и така всички печелим! Това е чувството, което бихме искали да оставим у вас, за един енергичен, интелигентен и креативен екип.

За контакти: Елена Кискинова – Изпълнителен директор

Адрес: ж.к."Младост 1", бул."Ерусалим" No 51 - Бизнес сграда

Телефон: 02/976 56 56

Факс: 02/ 975 04 55

E-mail: fmplus@fmplus.net

Интернет страница: fmplus.net/

  Реклама
 
      © 2017 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42