English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  Радио Fresh!

Формат: CHR (Contemporary Hit Radio)

Информация: Радио Fresh! – „Хитовете Днес” е хит радио номер 1 в България. Радио за съвременни и модерни хитове, с целева аудитория младите хора на възраст 15-30 г.

По Радио Fresh! можете да чуете хитовете днес, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, най-свежите места за купон, вълнуващи промоции и събития, и всичко, което е горещо в момента.

Радио Fresh! Ви буди всяка делнична сутрин с настроението и неповторимия чар на „Блондиките” - най-провокативното сутрешно шоу на България. В работния ден забавлението е с Хитовете днес и Иво от „ReFresh!”, а на път за вкъщи задължителната компания е „Power music” и Боби.
Класациите Топ 10 в 10, Слушателският Топ 7 и Dance Selection също Ви държат на гребена на вълната, защото в тях се въртят само Хитовете днес по Радио Fresh!.

С потенциална аудитория от над 3 000 000 души, Радио Fresh! е една от най-силните медийни марки и водещ рекламен носител на пазара.

Радио Fresh! е модел за корпоративно устойчиво развитие. Нашата способност да влияем върху поведението на нашите служители, както и милиони слушатели в и извън България, ни дава една изключителна възможност да окажем положително влияние върху целия свят и бъдещето на всички негови жители. В глобален мащаб Радио Fresh! е горд партньор на "Часът на Земята”.
На местно ниво организираме и подкрепяме редица инициативи в полза на обществото:
"Мениджър за един ден"; "Проект на годината"; "Павилион на щастието на SOS Детски селища" и др.
Радио Fresh! е част от Emmis Bulgaria - ефективна, модерна и лидерска радио-група на пазара.
Това, което ни отличава от всички останали е фирмената култура на Еmmis. Ние вярваме, че за да успее една компания трябва да може да поема рискове, да се отнася добре с хората и да им дава средствата, с които да спечелят. Спечелили сме си име на вълнуващо и иновативно място, където всеки е част от екипа. Културата на Еmmis стимулира творческо и оригинално мислене.
Еmmis въплъщава тези качества, за да предостави на нашите потребители най-доброто от музиката и развлеченията.
Ние от Еmmis Bulgaria имаме една много важна цел - да се грижим за нашата аудитория и нашите рекламодатели - мислим за тях винаги и така всички печелим! Това е чувството, което бихме искали да оставим у вас, за един енергичен, интелигентен и креативен екип.

За контакти: Елена Кискинова – Изпълнителен директор

Адрес: Гр.София 1784 Бул.”Ерусалим” №51

Телефон: 02/976 56 56

Факс: 02/ 975 04 55

E-mail: rado@emmis.bg

Интернет страница: radiofresh.bg/

  Реклама
 
      © 2017 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42