English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  Пресс ТВ

Формат: Политематичен

Информация: ПРЕСС ТВ Виж живота!
- Пресс ТВ – гр. Казанлък, е част от медийна група, включваща създадената през 2007 г. регионална телевизия и радио “Вис виталис” - една от първите частни радиостанции в България, единствената регионална радиостанция в Розовата долина с център Казанлък.
- Пресс ТВ е единствената регионална телевизия. Има лиценз за Старозагорска област със седалище Казанлък. Излъчва програма по кабелните мрежи на голяма част от общините в Розовата долина. Предстои разширяването й и в други региони на областта.
- Аудиторията е добре позната на екипа, който реализира програмата. Акцент в нея са регионалните новини и предавания, като делът на собствения продукт постепенно се разширява.
- Телевизията предлага и информация от страната и света, която пряко кореспондира с регионалната проблематика и рефлектира върху живота на хората в региона.
- Маркетинговият и търговски екип познава в детайли рекламния пазар - на база на натрупания опит в радиото и предлага ефективна и въздействаща реклама.
- Многобройните други тв програми не могат да отговорят на очакванията на зрителите да бъдат техен партньор при решаването на местните проблеми.
Такъв партньор е Пресс ТВ – телевизията, която за кратко време се превърна в част от живота на хората в Долината на розите и тракийските царе.

За контакти: Васил Самарски - управител, Добрина Широва – изпълнителен директор

Адрес: Гр. Казанлък, ул.”Стара река”2, Дом на културата “Арсенал”, етаж 1

Телефон: 0431/ 6 32 83, 6 44 17, 6 31 31

Факс: 0431/ 6 44 17

E-mail: vs@abv.bg, dshirova@visvitalis.com, rashkova@presstv-bg.com

Интернет страница: www.presstv.bg

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42