English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Членове
  Търсене по карта
  Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване
  Телевизии - Разпространение чрез кабел и/или сателит
  Радиостанции - Communicorp Group
  Радиостанции - BSS media group
  Радиостанции - БТВ МЕДИА ГРУП
  Радиостанции - Болкан Броудкастинг
  Радиостанции - Радиомрежи
  Радиостанции - Местни оператори
  Членове
 виж всички 
  Ring.BG

Информация: RING.BG е създадена през 1998 г. Телевизията се разпространява по кабелен път на територията на цялата страна.
През 2008 г. RING.BG стана част от семейството на Central European Media Enterprises Ltd. (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markiza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.
RING.BG е първият профилиран спортен телевизионен канал в България и е насочен към активната мъжка аудитория. Името РИНГ е вече близо 10 години на медийния пазар у нас. От 19 юни 2009 г. телевизията е с изцяло нова визия и име - RING.BG.
В програмата на RING.BG се излъчват преки предавания от футболни мачове и други състезания, новинарски емисии, блокове, посветени на различни спортове, интерактивни класации и др. RING.BG, заедно с PRO.BG, държи правата за излъчването на футболния турнир Лига Европа. RING.BG излъчва и футболните първенства на Русия, Англия Чемпиъншип, Карлинг Къп, Световния покер тур, най-вълнуващите боксови срещи - К1, както и много други спортни събития. В ефира на спортната телевизия зрителите могат да видят контролни срещи на водещите ни футболни отбори: ПФК ЦСКА (Сф), ПФК Левски (Сф), ПФК Литекс (Ловеч), ПФК Локомотив (Сф), ПФК Славия (Сф) и др. Всеки ден RING.BG предлага на своите зрители и предавания с най-интересното от света на спорта у нас и по света.
RING.BG е единствената спортна телевизия, която обръща внимание и на детско-юношеския спорт в България. Една от последните инициативи на RING.BG е кампанията „Ти от кои си? Национално преброяване на феновете на Левски и ЦСКА”, в която за първи път стана ясно кой от двата най-големи футболни отбора в България има повече привърженици. Събраните средства от първото по рода си национално преброяване бяха предоставени за развитие на детско-юношеските школи на двата отбора.

За контакти: Вики Политова - Главен оперативен директор и Яна Иванова - Директор Корпоративни отношения

Телефон: 02/ 965 77 00

Факс: 02/ 965 77 00

E-mail: office@ring.bg

Интернет страница: www.ring.bg

  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42