English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Новини
  Пресцентър
  Общество и медии
  Медиите в кадър
  Реклама
  Интервю
  Гледна точка
  Право на отговор
  Авторско право и сродните му права
  Технологии и платформи
  Други
  Непотвърдено?
  Членове
 виж всички 
  Непотвърдено?
Поредна победа за Любо Нейков над Слави
2015-12-19

в. България днес | 19.12.2015 | Стр. 1, 4, 5

Трифонов! На два пъти комикът нанесе поражение на предаването на Дългия и го удари в земята с лекота.
Рейтингите от информационния бюлетин на пийпълметричната компания "Нилсен адмосфер" показват черно на бяло превъзходството на пълничкия актьор над омръзналото предаване "Шоуто на Слави".
Статистиката е за най-гледаното през октомври в България. Първото място обичайно е заето от турски сериал (в този случай - поредицата "Завръщане"). След това по гледаемост се нареждат: волейболният мач между България и Франция от Европейското първенство, централните емисии на новините на Би Ти Ви и "Нова", риалити програмите "ВИП брадър", "X фактор" и "Фермата", както и харесваната "Национална лотария".
Първата победа на Любо Нейков над бившия му деспотичен шеф е "Столичани в повече". Най-дългият български сериал, в който с голяма доза хумор са поднесени съдбите на Рангел, отец Григорий и останалите любими герои, е на 11-о място в Топ 25 на "най-гледаното". А Слави е чак на 20-о място!
Поредицата на Нейков може да се изфука с 9,88% рейтинг и 25,31% дял. Най-скандалното е, че за октомври "Столичани в повече" са завъртели едва 4 епизода - всяка седмица има по една серия. А "Шоуто на Слави" се е излъчвало 22 вечери! Ако и двете предавания бяха с еднакъв брой епизоди, Дългия щеше да диша прахта на Любо с още по-голяма разлика в класацията. Но това не е всичко. За да е пълен резилът
Нейков още веднъж надскочи Слави през октомври. Предаването му "Комиците" също е по-харесвано от шоуто на Дългия и еднотипните му остроумия, показва рейтингът.
Явно постоянното политиканстване на Слави е отказало доста от феновете му. Хората са се уморили от рутината и скуката, които излъчва "Шоуто на Слави", и искат по-жива и интересна продукция - сериал със свеж сюжет и образи, които търпят обрати като "Столичани в повече". А актьорските вечери при Слави отдавна се изчерпаха.
Липсата на талантливия Виктор Калев от месеци насам се усеща. Не може само Краси Радков да изнася на гръб цяло шоу - дори и да успее да направи смешки, сценаристите на шоуто рано или късно ще седнат на дивана. А зрителите ще сменят канала. Дудненето на Слави за политиката зрителите добре познават още от 90-те години. Между другото рейтинг резултатите идват в много удобен за Любо Нейков момент. Тази процентова победа като нищо може да уреди два милиона лева в повече за комика, вместо да отидат при Трифонов.
В момента именно за тази сума спорят Дългия и Любо, а продуцентите се чудят на кого да гласуват доверие. Милионите ще отидат за две предавания - едно музикално риалити и предаване, подобно на "Господари на ефира".
Сигурно е, че "Гласът на България" ще отпадне от програмата, тъй като се оказа пълен провал. Идеята е да остане ^България търси талант", но не е сигурно дали Слави Трифонов ще продуцира това риалити, още повече че в последния сезон той се провали. Пълна смешка се оказа изборът му да вкара приятелката си Дарина Павлова в журито.
Стр. 1, 4, 5
 виж всички от категорията  
  Реклама
 
      © 2019 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42