English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Новини
  Пресцентър
  Общество и медии
  Медиите в кадър
  Реклама
  Интервю
  Гледна точка
  Право на отговор
  Авторско право и сродните му права
  Технологии и платформи
  Други
  Непотвърдено?
  Членове
 виж всички 
  Пресцентър
"Любими песни за любими хора" по БГ Радио и водещият Наско гостуват в новото място за срещи
2017-04-03

„Любими песни за любими хора“ по БГ Радио - любимото предаване за поздрави с най-добрата българска музика, гостува на новото любимо място за срещи – бензиностанции Shell.

От 3-ти до 7-ми април, предаването ще се излъчва на живо от бензиностанция Shell – Изток, на бул. "Цариградско шосе" - посока Пловдив. Водещият Наско ще бъде там от 17 до 20 ч., за да изпълни всички музикални желания и да ви срещне с едни от най-обичаните български изпълнители.

Още в първия ден от гостуването на "Любими песни за любими хора" в новото място за срещи, феновете могат да видят и да се снимат с любимците Криско, Орлин Горанов, Орлин Павлов, Краси Куртев от Акага, Васко Кръпката и Дара Екимова. Във вторник – 4-ти април, своите почитатели ще очакват Ирина Флорин, Михаела Филева, Прея, Румънеца и Енчев, Мери от Мери Бойс БендДичо, Гергана Николаева и Дует Ритон ще гостуват на Наско в сряда, 5-ти април. В четвъртък на звездна среща ви канят дует Авеню, Маргарита Хранова и Бобо, а Стефан Вълдобрев, Мариана Попова и Deep Zone Project ще посрещнат почитателите си в новото място за срещи Shell в петък, 7 април!

Слушайте БГ Радио и „Любими песни за любими хора“ на честотите в цялата страна, онлайн и чрез мобилните апликации за iOS, Android и Windows или заповядайте в новото място за срещи с приятели, любими хора и музикалните звезди на България.

 виж всички от категорията  
  Реклама
 
      © 2018 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42